skip to Main Content
Werking Edelstenen

Werking edelstenen

Spirituele en fysieke heling

Edelstenen zijn niet alleen mooi om naar te kijken. Ze hebben ook ieder hun eigen werking en toepassing. Daarbij gaat het dus niet om de verwerking in een sieraad, maar bijvoorbeeld spirituele en fysieke heling. Dit verschilt van persoon tot persoon en van situatie tot situatie. Hoe komt u er nu achter welke edelsteen welke werking en toepassing heeft? Wij vertellen u graag meer over edelsten en wat ze allemaal kunnen doen. Lees snel verder.

Eigenschappen en toepassing

Edelstenen geven energie af en nemen energie op. Sommige stenen dient u zelf te reinigen en op te laden, andere hebben een zelfreinigend vermogen. Opladen doe je door de steen in het maanlicht te leggen. In het vroege of late zonlicht kan het ook. Edelstenen kunnen ondersteunen op spiritueel, emotioneel, mentaal en zelfs fysiek vlak. Daarnaast kunnen ze een helende werking hebben. Voor elke steen is dit verschillend. Er zijn edelstenen voor aarden en reinigen, angsten, concentratie, hyperactiviteit, hoogsensitiviteit, stress, verlies, rouw, voorspoed en geluk. Welke steen voor u het meest geschikt is, ligt niet alleen aan wie u bent, maar ook waarvoor u de steen wilt gebruiken.

Bijzondere en zeldzame edelstenen

Er zijn allerlei soorten edelstenen. Sommige komen vaker voor dan andere. Dit heeft vanzelfsprekend invloed op de prijs van zo’n steen. Er zijn stenen die heel bijzonder of zeldzaam zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • Bariet
  • Charoiet
  • Fluoriet
  • Labradoriet
  • Serafiniet

Werking van edelstenen uitgelegd

Wilt u meer weten over de werking van edelstenen? Er zijn vele websites waarop de werking en toepassing van edelstenen minutieus wordt uitgelegd. Zo weet u snel welke edelsteen het best werkt voor u. Heeft u zelf onlangs een bijzondere positieve ervaring met edelstenen gehad? Laat het ons dan weten via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *