skip to Main Content
3 Talige Kinderopvang In Den Haag

3 talige kinderopvang in Den Haag

Omdat snelleren altijd kan en mag

Wij zouden geen Snelleren heten als we snelleren niet zouden promoten. En hoe kunnen dat beter doen dan door het promoten van een 3-talige kinderopvang in Den Haag. Dat is handig voor de Nederlandse kindjes die zo snel andere talen kunnen leren en de culturen die daarbij horen. Maar ook heel handig voor kinderen van ouders uit de vele buitenlanden die in Den Haag of omgeving naar school gaan. Lees hier meer over de zeer praktische 3-talige kinderopvang in Den Haag.

Voordelen van 3 talige kinderopvang

Een 3 talige kinderopvang in Den Haag is natuurlijk super praktisch voor expats of wanneer u een emigratie aan het voorbereiden bent. Kinderen uit andere landen leren er zo snel de Nederlandse taal en de kinderen van ouders die op enig moment naar het buitenland verhuizen, leren er zo minimaal Engels. En dat allemaal spelenderwijs.

Altijd wat te doen in de kinderopvang

De 3 talige kinderopvang in Den Haag is heel educatief en ze proberen er de kinderen heel veel activiteiten aan te bieden. Bij mooi weer is het strand in Scheveningen natuurlijk ’the place to be’. Maar ook de kinderboerderij of het Westbroekpark in Den Haag zijn pure fun en leerzaam voor alle kinderen van alle landen. Spelen en leren gaat zo hand in hand. Als de weergoden zeggen dat er binnen gespeeld moet worden, gaan de kinderen lezen, zingen, knutselen of bijvoorbeeld lekkere dingen bakken. Er is dus altijd wel wat te doen in de 3 talige kinderopvang in Den Haag.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze praktische 3 talige kinderopvang in Den Haag? Meld u dan snel bij ons via het contactformulier op onze site en wij brengen u snel in contact met deze kinderopvang.