skip to Main Content
In 5 Stappen Een Loods Bouwen

In 5 stappen een loods bouwen

Zelf een loods bouwen? Gebruik deze 5 stappen!

Heeft u een loods nodig? Om spullen in op te kunnen bergen? Geen zorgen, want u kunt heel eenvoudig zelf een loods bouwen. Zelfs als u twee linkerhanden heeft! Wij hebben namelijk een stappenplan voor u opgesteld, waarmee u in 5 stappen zelf een loods kunt bouwen. Bent u benieuwd? Lees dan snel verder.

Stap 1: Bepaal uw wensen

Voordat u kunt beginnen met een loods bouwen, is het handig dat u uw eisen en wensen in kaart brengt. Dit is de basis voor succes. Wanneer u uw wensen duidelijk heeft, kunt u de loods op de juiste manier samenstellen.

Stap 2: Bepaal hoe de loods geleverd wordt

De loods moet worden samengesteld, u bepaalt welke materialen u voor de loods wil, welke onderdelen uw loods nodig heeft, etc. Op basis van deze eisen zal uw loods geleverd worden. Het is dus erg belangrijk dat u hier goed de tijd voor neemt en niets vergeet te vermelden.

Stap 3: Wacht op de reactie van de leverancier

Zodra u naar de leverancier van de loods heeft opgestuurd hoe uw ideale loods eruit moet komen te zien, is het wachten aangebroken. Vaak reageert de leverancier binnen 2 werkdagen. U zult dan direct een prijsopgave van de loods ontvangen.

Stap 4: Uw loods wordt geleverd

De ontwerpen van de loods worden aan uw voorgelegd. Nadat u een ontwerp heeft goedgekeurd, zal de productie van uw loods in gang worden gezet. Zodra alle onderdelen van de loods klaar zijn, wordt het loodspakket naar u opgestuurd. U ontvangt het bouwpakket vaak binnen 6 tot 8 weken.

Stap 5: Zelf uw loods bouwen

Het handige van zo’n loodspakktet is dat u de loods heel eenvoudig zelf kunt bouwen. Er zit namelijk een uitgebreide instructie bij die u precies vertelt wat u moet doen. Zo kan iedereen een loods bouwen.

Wilt u nog meer leren? Klik hier voor een overzicht van onze tutorials.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *