skip to Main Content
Wat Zijn De Lekkerste Limoncello Desserts?

Wat zijn de lekkerste limoncello desserts?

De lekkerste limoncello desserts maken

De feestdagen staan weer voor de deur. Een gezellige gelegenheid waarbij het draait om lekker eten samen met geliefden. Heerlijke tapas hapjes op tafel of met het hele gezelschap rondom de gourmetplaat. Er is van alles mogelijk. Maar natuurlijk mogen we het dessert niet vergeten. Om de feestdagen nog net iets specialer te maken, zijn wij op zoek gegaan naar de lekkerste limoncello desserts. En het leukste is nog, deze desserts kunt u gewoon zelf maken! Lees snel verder voor de lekkerste limoncello desserts voor tijdens de feestdagen om uw geliefden mee te verrassen.

Limoncello tiramisu

Tiramisu is van oorsprong een Italiaans dessert. In Nederland is dit dessert ook heel populair. Het is eenvoudig te maken en ziet er toch super culinair uit! Om een speciale twist aan de tiramisu te geven, kunt u er limoncello aan toevoegen. Dit staat garant voor een heerlijke afsluiter van uw diner!

Limoncello mousse

Naast de limoncello tiramisu, kunt u ook kiezen voor een limoncello mousse. Ook dit is eenvoudig te maken. Het is een fris en luchtig toetje van citroenmousse. Hieraan voegt u een vleugje limoncello aan toe. Als bodem gebruikt u kleine stukjes bastogne koekjes en het dessert is klaar!

Trifle met limoncello, yoghurt en fruit

Wilt u een dessert maken met een flinke hoeveelheid limoncello? Dan is de trifle met limoncello en fruit een aanrader! U neemt allereerst een aantal amandelkoekjes, waar u een flinke scheut limoncello overheen giet. Hoe meer limoncello u gebruikt, hoe sterker de smaak natuurlijk. Als u dit een half uur laat staan, trekt de likeur goed in de koekjes. Vervolgens voegt u de rest van de ingredi├źnten toe, zoals het fruit en de yoghurt. Een heerlijk dessert waarbij de limoncello optimaal gebruikt wordt.

Kent u nog andere lekkere desserts met limoncello? Deel het met ons via ons contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *