skip to Main Content
Hout Op Muur

Hout op muur

Hout op de muur: zo kunt u het stylen

Hout op de muur

Bent u het saaie behang in uw woning helemaal zat? Of heeft u last van een slechte akoestiek in huis? En wilt u uw huis een unieke make-over geven? Hout op de muur is echt de uitkomst! Hout op de muur zorgt voor een unieke, trendy uitstraling. Het geeft uw woning een natuurlijke look, maar ziet er toch modern uit. In dit blog geven we tips hoe u hout op de muur kunt stylen.

Voordelen van hout

Waarom u juist kiest voor houten wandbekleding? Wij zetten enkele voordelen op een rij:

  • Met hout verbetert u de akoestiek in de ruimte
  • Het heeft een isolerende werking
  • Er is een grote variatie in houtsoorten, waardoor het binnen vrijwel elke woonstijl past
  • De horizontale of verticale stroken kunnen gebruikt worden om de wand breder of hoger te laten lijken
  • Hout is een duurzame keuze

Natuurlijke look

Natuurlijk kunt u met hout op de muur een prachtige natuurlijke inrichting creëren. Dat doet u door de muur te stylen met natuurlijke kleuren als groen, bruin en crème of beige. Maar het is ook erg stijlvol om een warme kleur als okergeel of roest oranje aan het interieur toe te voegen. Natuurlijk mogen lekker veel planten in dit soort inrichting ook niet ontbreken!

Licht hout voor Scandinavische inrichting

De Scandinavische inrichting is tegenwoordig een ware woontrend. Past deze trend helemaal bij uw woonstijl? Kies dan voor licht hout op de muur. Combineer de wandbekleding met pasteltinten in de inrichting als lichtblauw of mintgroen, en houdt het voor de rest rustig met beige en wit. In een Scandinavische inrichting mag een lekkere deken en gezellige kaarsjes overigens ook zeker niet ontbreken!

Strak en modern

Houdt u van een strak, modern interieur? Ook hierbij past de houten muur heel goed. Het hout op de muur vormt de eyecatcher van de inrichting. De rest kunt u dan simpel houden. Kies voor strakke meubels met geometrische vormen, en vermijd kleine decoraties. De kleuren zwart en wit laten de woning zeer modern ogen.

Hoe heeft u uw houten wandbekleding gestyled? Laat het ons weten via het contactformulier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *