skip to Main Content
Buitenreclame, Een Krachtig Middel

Buitenreclame, een krachtig middel

Altijd gezien worden met buitenreclame

Besteedt u veel geld aan commercials, vakbeurzen, flyers en brochures? Daar is natuurlijk niets mis mee; het zijn uitstekende investeringen om uw naamsbekendheid te vergroten en om uw omzet te laten stijgen. Toch wijzen we u hier graag op de kracht van buitenreclame. Hiermee heeft u aan een bescheiden budget voldoende om een groot publiek te bereiken. We vertellen u hieronder waarom dat het geval is.

Waarom buitenreclame?

Ook u ziet ongetwijfeld de beelden van Times Square in New York weleens. Dan hoeven we u eigenlijk al niet meer uit te leggen wat de kracht van buitenreclame is. Reusachtige beeldschermen trekken daar voortdurend de aandacht van de voorbijgangers. En dat gedurende 24 uur op een dag en 7 dagen per week! Dat is jaloersmakend, toch?

Wat buitenreclame voor u kan doen?

U hoeft het in Nederland natuurlijk lang niet zo bont te maken als in New York. Maar ook u kunt passanten omtoveren tot klanten als u kiest voor uitgekiende buitenreclame. Want als die eenmaal buiten zichtbaar is, is ook uw reclame 24/7 te aanschouwen voor iedereen die er langskomt. Zorg dat mensen uw uitingen zien tijdens het shoppen, het drinken van een drankje op het terras of tijdens de reis van en naar het werk. En dankzij de almaar slimmer wordende technologie kunt u met buitenreclame snelle conversies en verkopen behalen als u mensen de mogelijkheid biedt om direct via hun smartphone bij u te shoppen.

Welke soorten buitenreclame zijn er allemaal?

Op het gebied van buitenreclame en de presentatie daarvan is heel veel mogelijk. Zo kunt u denken aan het plaatsen van gevelletters, gevelborden, raam- en etalagestickers, spandoekframes, vlaggen en beachflags. Maar ook de ‘oldskool’ reclameborden langs een sportveld in de openlucht zijn zeer succesvol.

Goede kwaliteit reclame doet zijn kostbare werk

Buitenreclame is verkrijgbaar in vele soorten, maten en vormen. Uiteraard is de kwaliteit van de buitenreclame wel bepalend voor de herkenbaarheid. Een vakkundig bedrijf in buitenreclame kan u daarmee helpen. Met onder andere oogverblindende ontwerpen, zodat uw bedrijf of evenement een blijvend goede indruk achterlaat bij iedereen die ze ziet.

Meer leren over reclame? Lees ook onze tips voor adverteren op TikTok!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *