skip to Main Content
Maak Indruk Met Een Logo Op De Gevel

Maak indruk met een logo op de gevel

Tips om indruk te maken met een logo op de gevel

U kunt uw bedrijfspand zien als het visitekaartje van uw bedrijf. Met de uitstraling van uw bedrijfspand, wilt u een verpletterende indruk achterlaten bij potentiële klanten. Hoe doet u dit? Benut uw gevels goed en gebruik deze voor reclame. Door middel van gevelreclame, of lichtreclame, valt uw bedrijf goed op. In dit blog geven wij u tips om indruk te maken met uw bedrijfslogo op de gevel van uw bedrijfspand.

1. Wat past er bij uw bedrijf?

De opties voor reclame op uw bedrijfspand zijn oneindig. Het is allereerst belangrijk om na te denken welke soort reclame het beste bij de uitstraling van uw bedrijf past. Welke kleuren neemt u? Wilt u ook letters bij uw logo laten plaatsen? Wilt u verlichte of onverlichte reclame? Kies wat het beste bij u en uw bedrijf past, zodat u het gewenste effect bereikt.

2. Zorg dat de reclame direct opvalt

Alles draait om die eerste indruk. Als mensen langs uw bedrijfspand rijden, lopen of fietsen moeten zij meteen kunnen zien waar uw bedrijf voor staat. Het contactmoment is namelijk vaak van korte duur. Zorg er daarom voor dat u geen lange teksten bij uw logo op de gevel plaatst. U moet direct opvallen en de aandacht van potentiële klanten weten te trekken. Een beeld zegt namelijk meer dan duizend woorden.

3. Een ontwerp maken

Zorg ervoor dat u bij het maken van het ontwerp voor de reclame rekening houdt met:

  • Verlichting
  • Contrast en kleuren
  • Lettertype
  • Lettergrootte
  • Spatiëring

Een goed samenspel tussen deze vijf factoren, levert een goede reclame op voor uw bedrijf. Wilt u graag hulp bij het ontwerp? Schakel een expert in gevelreclame in en geef uw wensen door voor uw logo op de gevel.

De beste manier om uw bedrijf in de schrijnwerpers te zetten is om zowel offline te adverteren, maar ook online. In deze tutorial leest u meer over adverteren op social media app TikTok.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *