skip to Main Content
Uit Eten Op Maandag? Hier Kan Het!

Uit eten op maandag? Hier kan het!

Een feestje op maandag, waarom niet?

Wanneer u aan de eerste dag van de week denkt dan is ‘uit eten gaan’ misschien niet de eerste gedachte die bij u opkomt. Toch komt het soms gewoon zo uit. Misschien valt er iets bijzonders te vieren zoals een verjaardag of een jubileum bij uw werk of in uw relatie. Wilt u gewoon lekker romantisch dineren of juist bijkletsen met een goede vriend of vriendin? Of wilt u gewoon graag een feestje maken van uw maandag? Dan klinkt uit eten gaan als een prima plan! Helaas zijn de meeste restaurants op maandag gesloten. Gelukkig vonden wij voor u een restaurant waar u wél gewoon op maandag terecht kunt! Door de Monday Special van dit leuke restaurant wordt de maandag extra feestelijk!

Heerlijke shared dining

In het gezellige restaurant dat wij hebben gevonden geniet u op maandag van de voordelige Monday Special. Voor maar 25 euro per persoon geniet u al van een vijf gangen diner. En dit zijn geen gewone gerechten! Het gaat hier namelijk om een shared dining restaurant waar u de gerechtjes met elkaar deelt, dat is extra gezellig en zo kunt u alles proeven! Door de jarenlange ervaring van de horeca eigenaren van dit fijne restaurant zijn de smaakcombinaties ronduit uniek. Met zorg is gekeken en geproefd hoe de smaken het beste naar voren komen in ieder gerecht, en dat proeft u! Daarnaast zien de gerechten er ook nog eens fantastisch uit! De Monday Special is te boeken voor minimaal twee personen of een veelvoud hiervan, uiteraard alleen op maandag!

De inhoud van de Monday Special

Wanneer u de heerlijke Monday Special heeft geboekt, gaat u genieten van een heerlijke vijf gangen dining experience. Graag vertellen wij u meer over de inhoud van deze deal. Dit culinaire feestje begint met twee verrassingsamuses, die we uiteraard even geheim houden. Vervolgens kiest u in de volgende gang tussen carpaccio of tonijn, de publieksfavorieten die het altijd goed doen! Vervolgens krijgt u de keuze tussen een heerlijke portobello of een smaakvolle en sappige aubergine. Hopelijk heeft u nog ruimte over voor de volgende gang. Kiest u voor een lekkere biefstuk of gaat u toch liever voor de dorade? Als klap op de vuurpijl geniet u van een heerlijk brownie dessert! Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *