skip to Main Content

Vijf redenen om de TMA-methode te implementeren in uw bedrijf

Waarom kiezen voor de TML-methode?

Steeds meer bedrijven passen de TMA-methode toe in hun bedrijf. De term ‘TMA’ staat voor ‘Talenten Motivatie Analyse’. Door deze methode toe te passen zorgt u ervoor het aanwezige personeel binnen uw organisatie optimaal wordt benut. Dit doet u door hen op de juiste plek binnen uw bedrijf te plaatsen en hun talenten in te zetten. U leert over deze methode door hier een cursus over te volgen bij een vakkundig bedrijf.

De vijf voordelen van de TML-methode

Uit recent onderzoek is gebleken dat het toepassen van de TML-methode een aantal voordelen heeft voor bedrijven. Wij zetten ze voor u op een rij.

 1. 1. Het verbetert samenwerking.
  Zowel binnen het team als tussen verschillende teams. Dit komt omdat ieder teamlid optimaal wordt benut in zijn kennis en talent.
 2. 2. De winst zal stijgen.
  Goed lopende bedrijven genereren meer winst. U mag voor uw bedrijf een winsttoename verwachten van tussen de 14 en 29 procent!
 3. 3. Er ontstaat een afname in personeelsverloop.
  Omdat het personeel in staat wordt gesteld zijn talenten te benutten, zal hun motivatie toenemen en raken ze meer betrokken bij uw bedrijf.
 4. 4. Hogere klanttevredenheid.
  Ook uw klanten zullen de inzet van de TMA-methode bemerken, omdat het bedrijf hierdoor nog beter gaat functioneren.
 5. 5. Meer betrokken personeel.
  De medewerkersbetrokkenheid van het personeel kan door de TMA-methode stijgen met wel vijftien procent! Uw medewerkers raken door de TMA-methode intrinsiek gemotiveerd om mee te denken over het bedrijf.

Is de TMA-methode iets voor u?

Is uw bedrijf klaar voor hogere winst, een afname in personeelsverloop en een hogere klanttevredenheid? Dan is uw bedrijf geschikt voor de TMA-methode! Verdiep u in deze methode door een cursus te volgen bij een gerenommeerd bedrijf met een goede naam. Binnen de kortste keren bemerkt u de positieve veranderingen binnen uw bedrijf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *