skip to Main Content
Natuursteen Onderhoud Voor Bedrijven

Natuursteen onderhoud voor bedrijven

Laat uw natuursteen onderhouden door een professional

Als bedrijf wilt u natuurlijk representatief voor de dag komen bij klanten, werknemers en zakenrelaties. Heeft u een natuursteen vloer, aanrecht of badkamer in uw bedrijfspand? Kies dan voor natuursteen onderhoud voor bedrijven, zodat uw natuursteen vloer er glanzend, schoon en goed onderhouden bij ligt. Meer weten? Wij vertellen het hier!

Natuursteen onderhouden

Natuursteen is een prachtig materiaal, maar het heeft wel het juiste onderhoud nodig om mooi te blijven. Iedere natuursteen tegel is uniek, daarom komt het onderhoud van uw natuursteen ook zeer precies. Wij zouden u daarom aanraden om het onderhoud van het natuursteen in uw bedrijfspand uit handen te geven aan een professional. Zo’n specialist weet precies wat iedere tegel nodig heeft om weer helemaal tot leven te komen. Er zijn verschillende mogelijke behandelingen voor natuursteen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Kristalliseren
  • Polijsten
  • Impregneren
  • Afslijpen

Als leek is het lastig te bepalen welke methode het meest geschikt is voor uw natuursteen. Om te voorkomen dat u uw vloer, aanrecht of badkamer van natuursteen verpest, is het dus beter om hier niet zelf mee aan de slag te gaan.

Natuursteen reinigen

Wat u daarentegen wel zelf kunt doen is het reinigen van uw natuursteen. Dit doet u alsvolgt:

  • Stofzuig de vloer met een zachte parketborstel
  • Gebruik lauw water met een klein beetje zacht schoonmaakmiddel, u kunt beter niet schrobben
  • U kunt de vloer voorzichtig dweilen met een dweil die niet te vochtig is
  • Zijn er vlekken ontstaan? Behandel de vloer dan met Tovergom

Het is belangrijk om geen producten met een hoge pH-waarde te gebruiken, hierdoor kan de natuursteen onherstelbaar beschadigen. Vermijd daarom schoonmaakproducten met citroen en azijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *