skip to Main Content
Alles Wat Je Moet Weten Over De Betonlook Design Vloer

Alles wat je moet weten over de betonlook design vloer

Een betonlook designvloer

Wil je graag een nieuwe vloer in je huis laten leggen? Ben je op zoek naar een moderne vloer met een frisse en strakke uitstraling? Dan is de betonlook design vloer misschien wat voor jou! Een vloer met betonlook is helemaal van nu! Hij is strak, glad, licht en sluit naadloos aan bij het populaire industriële interieur. Veel mensen zien het niet zitten om een echte betonvloer te laten storten, een betonlook design vloer is dan een ideale oplossing. Dit type vloer komt tot stand door floorcolouring. Door deze bijzondere techniek toe te passen krijgt je vloer die karakteristieke betonlook. Wil je meer te weten komen over de betonlook designvloer en floorcolouring? Lees dan snel dit blog van Snel Leren.

Floorcolouring

Floorcolouring is techniek waarbij het egaliseren en kleuren van de vloer wordt gecombineerd. Er wordt dus een strakke vloerafwerking aangebracht en direct een pigmentatiepoeder toegevoegd. Deze manier van afwerking zorgt voor die unieke industriële uitstraling. Heb je een houten vloer in huis liggen? Dan is het niet mogelijk om floorcolouring toe te passen. Neem gerust contact op met een specialist in floorcolouring als je meer wilt weten over deze bijzondere techniek.

Kies de kleur van je beton designvloer

Bij een beton designvloer bepaal je uiteraard zelf de kleur van de vloer. Je kunt meestal kiezen uit de kleuren white, soft black en brown. Je kiest niet alleen zelf de kleur van je vloer, maar je bepaalt ook de intensiteit van de pigmentatie. De gekozen kleur wordt vervolgens toegevoegd aan de egaliseermiddelen 990 Europlan Direct of 920 Europlan Alphy. Uiteraard wil je een prachtig resultaat, daarom wordt er slechts 3% egalisatiemiddel toegevoegd aan een pak egaliseermiddel. De gekleurde egalisatie moet eerst drogen. Tot slot wordt hij afgewerkt met een 301 BaseSealer en 311 TopCoat.

Vraag om advies aan onze specialisten

Ben je door het lezen van dit blog geïnteresseerd geraakt in floorcolouring en het prachtige resultaat dat het oplevert? Maar wil je liever niet zelf aan de slag gaan? Dan kan je uiteraard altijd de hulp van een vakbedrijf inschakelen. Zij helpen je graag met het realiseren van je betonlook designvloer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *