skip to Main Content

Zo vindt u een betrouwbare slotenmaker in de buurt

Een inbraak tijdens de zomervakantie voorkomen

Stel u komt midden in de nacht terug van een feestje en ontdekt dat u uw sleutels bent kwijtgeraakt. Of u bent het slachtoffer geworden van een woninginbraak. In deze situaties is het verstandig om zo snel mogelijk een vakkundige slotenmaker in te schakelen. Het aanbod in Nederland is echter zeer ruim en er zijn ook behoorlijk wat onbetrouwbare slotenmakers die hun diensten aanbieden. Hoe kunt u voorkomen dat u het slachtoffer wordt van zo’n onbetrouwbare slotenmaker? In dit blog geven wij u tips hoe u een minder betrouwbare slotenmaker kunt herkennen en op welke manier u een goede en vakkundige slotenmaker kunt vinden.

Kies voor de juiste slotenmaker

Wanneer u zichzelf heeft buitengesloten, of wanneer u te maken heeft gekregen met een inbraak, wilt u zo snel mogelijk de hulp van een vakkundige slotenmaker. Door het grote aanbod ziet u misschien door de bomen het bos niet meer. We zijn in zo’n situatie vaak geneigd om de eerste en beste slotenmaker die we op het internet vinden op te bellen. Er zijn helaas genoeg slotenmakers die misbruik maken van uw situatie. Zij vragen torenhoge prijzen voor hun legale inbrekerstechnieken. U wilt uiteraard voorkomen dat u te maken krijgt met dit type slotenmaker. Het is daarom verstandig om goed onderzoek te doen, voordat u een slotenmaker inschakelt.

Hieraan herkent u een onbetrouwbare slotenmaker

Wilt u voorkomen dat u het slachtoffer wordt van een onbetrouwbare slotenmaker? Weet dan waar u op moet letten wanneer u contact opneemt met een slotenmaker. Een niet-betrouwbare slotenmaker is onder andere te herkennen aan het volgende:

  • Onduidelijkheid over de prijs
  • Vraagt u vooraf te tekenen
  • Werkt vaak via een tussenpersoon
  • Gebruikt een auto zonder bedrijfslogo
  • Vermeld geen telefoonnummer op de factuur

Vind een betrouwbare en vakkundige slotenmaker

U heeft nu duidelijk hoe u een niet-betrouwbare slotenmaker kunt herkennen. Maar hoe vindt u een goede en vakkundige slotenmaker bij u in de buurt? Ten eerste raden wij aan om uw vrienden en familie om hulp vragen. Misschien kennen zij in hun omgeving een goede en betrouwbare slotenmaker. Ga ten slotte ook alleen met bedrijven in zee die vooraf een duidelijke prijsindicatie geven. Zo komt u nooit verrassingen te staan.

Zoek de juiste slotenmaker

Wij hopen dat wij u voldoende informatie hebben gegeven voor het herkennen van een onbetrouwbare slotenmaker en het vinden van een goede en vakkundige slotenmaker. Op deze manier kunt u op een eenvoudige manier de juiste slotenmaker vinden die u uit uw vervelende situatie helpt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *