skip to Main Content
Duurzame Standbouw, Hoe Doet U Dat?

Duurzame standbouw, hoe doet u dat?

Verduurzaming van uw beursstand

De trends voor standbouw in Nederland zijn voortdurend in beweging. In de afgelopen jaren hebben we gezien dat duurzame standbouw steeds meer in populariteit stijgt. Dat is niet gek, met het oog op de toekomst is het immers niet onverstandig om na te denken over het verduurzamen van uw standbouw. Wij verzamelden in dit blog een aantal duurzame ideeën die u kunt toepassen voor een duurzame beursdeelname.

Schakel een professionele standbouwer in

Natuurlijk kunt u zelf aan de slag gaan met het bouwen van een stand. Maar door een specialist op het gebied van standbouw in te schakelen krijgt u te maken met een stand van hogere kwaliteit. Een stand van hoge kwaliteit is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. Bovendien is een beursstand van hoge kwaliteit vaker te gebruiken omdat deze wel tegen een stootje kan. Zoek eens via internet naar een standbouw specialist bij u in de buurt en geef aan dat u behoefte heeft aan een duurzame beursstand. Vraag daarbij bijvoorbeeld om LED-verlichting en herbruikbare materialen.

Gebruik minder papier

Iedereen die wel eens op een beurs is geweest, weet dat er op een beurs een zeer veel folders worden uitgedeeld. Uiteindelijk komt u dan thuis met een dik pak papier waarvan het grootste gedeelte vaak ongelezen in de prullenbak belandt. Het verspreiden van drukwerk is een goede marketingstrategie, maar het is geen duurzame manier van ondernemen. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven voor het verspreiden van drukwerk. Bijvoorbeeld:

  • Vraag de e-mailadressen van uw bezoekers en stuur hen de informatie per mail
  • Werk met een beursapp
  • Stop een duurzame giveaway in uw goodiebag in plaats van flyers

Duurzame drankjes en snacks

Door een hapje en een drankje aan het bieden in uw beursstand, zult u zeker meer bezoekers trekken. Dit brengt een gezellige sfeer in uw stand, waardoor mensen nét wat langer blijven hangen. Door gebruik te maken van lokale seizoensproducten wordt uw catering al een stuk duurzamer. Bekijk ook goed van tevoren hoeveel hapjes u nodig denkt te hebben, zo voorkomt u voedselverspilling.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in ondernemen? Op Snelleren.nl vindt u de interessantste artikelen over alles wat hiermee te maken heeft. Bekijk bijvoorbeeld eens onze blog over het maken van een youtube thumbnail. Of snuffel lekker rond op onze site!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *